La participació en l'àmbit d'allò públic permet la intervenció del ciutadà en l'acció pública i, més concretament, en el procés d'adopció de decisions col·lectives. Des d'esta perspectiva, es presenta com un element consubstancial a l'exercici democràtic del poder.

 

Des de la Diputació de Castelló, i en l'àmbit estrictament provincial, la participació s'entén com una ferramenta fonamental per a connectar directament als veïns de la província i els Ajuntaments que la componen, alhora que el caràcter d'institució multinivell ens conferix la possibilitat d'escoltar, atendre i donar cabuda a totes les iniciatives, tant particulars com institucionals, que es formulen en benefici de l'acció pública provincial.

 

En este sentit, i basant-se en una estratègia provincial orientada al Govern Obert, tendim la mà tant als Ajuntaments com a tots els ciutadans de la província perquè participen, intervinguen, construïsquen i donen de valor a l'acció pública del govern de la Diputació, amb la mirada posada en un futur completament nou i esperançador.

Castellano Valencià

 
[+]