Missatge Institucional

Benvingut al Portal de Transparència de la Diputació de Castelló, una nova ferramenta de treball per a retre comptes davant de la ciutadania, reforçar la nostra relació de confiança i facilitar-te tota la informació sobre l'Administració, la gestió del Govern i els càrrecs públics que et puga ser útil.

Però este espai no s'ha fet només per a parlar nosaltres, també volem escoltar-te a tu, sumar propostes i treballar col·laborativament per a millorar l'eficiència d'este Govern Provincial. Volem ser un Govern transparent, obert, participatiu i capaç d'aportar valor a la societat a través d'un millor ús i reutilització de les dades públiques. No hi ha un altre camí per a l'Administració Pública de hui i de matí.

Per això, per a complir amb este apassionant repte hem canviat moltes coses durant els últims anys. Hem sigut pioners en la celebració de Cimes d'Alcaldes, debats sobre l'Estat de la Província, a retransmetre els Plens i les licitacions de contractes per Internet, a obrir canals per al diàleg i consens amb els ciutadans i els grups polítics, a definir polítiques de bon Govern o a fer públics els sous i les agendes dels polítics que representen a esta institució.

Ara fem un pas més amb este Portal de Transparència, una excusa perfecta per a exigir-nos més com a servidors públics i aconseguir una major implicació dels ciutadans amb els nostres 135 pobles. Sabem que queda molt camí per recórrer, però tenim les ferramentes, les ganes i la força per a aconseguir tot el que ens proposem a favor de la nostra terra. I ho farem junts, perquè comptem amb tu.

Josep  P.  Martí
Presidente  Diputación de Castellón

No trobes el que busques? Sol·licitud d'accés a la informació
DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ. Plaça de les Aules, 7 12001 - Castellón de la Plana